Acasa/Întrebări Frecvente
Întrebări Frecvente2021-01-12T15:34:12+03:00
Unde pot urmări coletul meu?2021-01-12T18:00:42+03:00

Ca și partener în livrarea produselor noastre, am ales să lucrăm cu echipa GLS România. În mod normal toate coletele ajung în maximum 48 de ore, oriunde în țară.

Pentru a ști în orice moment unde se află coletul tău de la OMMIA, poți accesa linkul alăturat https://gls-group.eu/RO/ro/primeste unde este necesar doar să introduci numărul de urmărire a comenzii pe care l-ai primit în mod automat prin email odată cu expedierea coletului.

În cât timp se livrează comanda mea?2021-01-12T17:56:24+03:00

Deoarece toate unturile noastre sunt produse artizanal, livrarea unei comenzi poate dura un pic mai mult decât daca ai fi cumpărat de la un retailer de cosmetice dar nu mai mult de 4 zile lucrătoare. Îndată ce untul tău OMMIA va fi gata de livrare, vei primi un email de confirmare.

De ce aș alege Ommia pentru îngrijirea pielii mele?2021-01-12T15:30:18+03:00

Pentru că îți iubești și respecți pielea atât de mult, încât decizi să nu îi oferi decât produse calitative, pure, naturale, fără parabeni, chimicale sau coloranți artificiali, fără uleiuri esențiale, fără alcool. Promisiunea noastră a fost să nu lăsăm niciun component toxic sau cu potențial alergen să atingă pielea ta sensibilă sau pielea vulnerabilă a bebelușului tău, așadar lista noastră de ingrediente este curată, iar formulările noastre sunt simple și eficiente. Pentru că avem sute de clienți care aleg Ommia lună de lună și sunt încântați de rezultatele vizibile cu ochiul liber. Pentru că nu facem rabat la calitate, responsabilitate, grijă și consecvență. Și, în final, pentru că după primele încercări, pielea ta hidratată va cere singură untul nostru de corp Ommia.

Ce au diferit produsele Ommia față de alte produse cosmetice de pe piață?2021-01-12T17:25:08+03:00

Unturile noastre de corp Ommia sunt formulate și preparate cu responsabilitate și atenție de o mică afacere de familie din România. Ingredientele noastre provin din culturi locale, de la mici producători autohtoni, sau de la furnizori străini care au fost aleși ”pe sprânceană” pentru produsele lor organice, pure și naturale. Ne-am propus ca întotdeauna să folosim ingrediente cât mai curate, ingredienți activi eficienți, dar blânzi, și să fim în permanentă vigilență pentru a ne asigura că produsele noastre vor fi mereu lipsite de compuși dăunători, aditivi periculoși și ingrediente cu potențial cancerigen sau alergen. Formulele noastre sunt aliniate celor mai recente cercetări științifice în domeniu și suntem în permanență atenți la studiile care apar, pentru a oferi mereu unturi fără parabeni, fără aditivi, fără compuși toxici, fără parfumuri artificiale și fără alcool. De asemenea, suntem o companie etică și ecologică, așa că folosim numai recipiente din sticlă și am decis să renunțăm la cutiile de produs clasice (pe care oricum toată lumea le aruncă imediat ce primește produsul). În plus, suntem printre puținii producători autohtoni ai unui unt artizanal destinat în exclusivitate mamei și bebelușului – untul nostru de corp ”Mother & Child” poate fi folosit pe pielea sensibilă a celor mici încă de la naștere.

Pot folosi untul meu de corp Ommia ca bază pentru un nou tip de produs de îngrijire, dacă îl combin acasă cu alte uleiuri esențiale?2021-01-12T15:29:29+03:00

Depinde de ingredientele cu care dorești să îl combini. Poți amesteca o mică cantitate de unt de corp Ommia cu sare sau zahăr pentru a obține un scrub natural și eficient, sau poți pune o lingură de unt în cadă, alături de niște sare naturală și câteva picături de ulei esențial, pentru o baie demnă de un centru spa. Însă nu recomandăm amestecarea unturilor noastre cu alte tipuri de uleiuri esențiale, pentru că formulările chimice trebuie întotdeauna respectate, procentele uleiurilor trebuie menținute între anumite valori, iar unele uleiuri nu trebuie sub nicio formă combinate cu altele.

Pot folosi untul meu de corp Ommia în loc de crema de protecție solară?2021-01-12T15:28:49+03:00

Nu. Unturile noastre de corp au un factor SPF oferit în mod natural de ingredientele care le compun, însă nu este suficient pentru o protecție corectă și sigură în fața efectelor nocive ale razelor soarelui. Protecția oferită de un factor SPF ridicat este extrem de importantă, așa că te sfătuim să nu stai la plajă fără o cremă calitativă de protecție solară. Poți utiliza untul tău Ommia preferat concomitent cu un produs cu SPF – vei obține un bronz frumos, sănătos și uniform – dar sub nicio formă nu renunța la o cremă sau spray cu SPF.

Pot utiliza untul meu de corp Ommia după plajă?2021-01-12T15:28:24+03:00

Untul de corp ”Mother & Child” de la Ommia poate fi folosit pentru hidratare înainte de plajă, după plajă sau chiar în timp ce stai la plajă – pielea ta îți va mulțumi pentru doza naturală de hidratare și hrănire. În ceea ce privește restul unturilor Ommia, noi utilizăm în cea mai mare parte uleiuri esențiale FCF în componența lor, ceea ce înseamnă că din componența chimică a uleiurilor au fost scoși acei compuși responsabili pentru sensibilizarea pielii la expunerea solară – iar acest lucru le face potrivite pentru a fi folosite în timp ce stai la plajă. Pe de altă parte, nu toate uleiurile esențiale organice sau din culturi sălbatice sunt FCF, așadar te sfătuim să consulți cu atenție eticheta untului de corp ales de tine pentru a vedea dacă este potrivit sau nu expunerii solare.

Cât timp îmi va ajunge un borcănel de 120ml de unt de corp Ommia?2021-01-12T15:27:48+03:00

Noi recomandăm folosirea unturilor Ommia de cel puțin 2-3 ori pe săptămână sau ori de câte ori simți nevoia. Aplică o cantitate mică (cam cât o boabă de fasole) de unt pe zona corpului dorită. Cu mișcări circulare, masează blând până când untul intră în piele. Dacă mai simți nevoia sau dacă ai pielea foarte uscată și crăpată, mai adaugă unt, până îți vei simți pielea hidratată și hrănită. Dacă respecți acest ritual de îngrijire, un borcănel de 120ml de unt de corp Ommia îți va ajunge o lună.

Cum pot fi 100% sigură că untul de corp Mother & Child este sigur pentru bebelușul meu?2021-01-12T15:27:19+03:00

Ingredientele naturale, pure și curate din untul de corp ”Mother & Child” îl recomandă pentru pielea sensibilă și vulnerabilă a bebelușilor. Însă dacă ai ezitări sau nesiguranțe, cel mai bine ar fi să discuți despre acest lucru cu medicul pediatru al celui mic sau cu mediul său dermatolog. Ei vor fi cei mai în măsură să clarifice aceste aspecte pentru tine și să îți ofere explicațiile de care ai nevoie.

Pot folosi unturile de corp Ommia în timpul sarcinii? Dar în timpul alăptării?2021-01-12T17:38:27+03:00

Mother& Child – da

Untul ce corp Mother & Child a fost creat special pentru a fi utilizat în sarcină și alăptare.

Unturile