Întrebări Frecvente2021-01-12T15:34:12+02:00
Pot utiliza uleiul meu de corp Love Bump de la Ommia după plajă?2021-09-02T21:07:07+03:00

Sigur! Poți hidrata ușor și calma pielea după o expunere îndelungată la razele soarelui cu ajutorul uleiului tău de corp de la Ommia. Mixul de uleiuri vegetale din uleiul Love Bump are proprietăți calmante și regenerante, împreună uniformizând bronzul și oferind pielii o strălucire discretă.

Cât timp îmi ajunge un recipient de 100ml de Ulei de Corp Love Bump?2022-01-14T18:58:33+02:00

Dacă produsul este folosit conform recomandărilor noastre (de 2-3 ori pe săptămână, o cantitate mică de produs, masată circular până la absorbție totală) un recipient de ulei de corp Love Bump de la Ommia îți va fi deajuns pentru cel puțin 30 de zile.

Pot utiliza ambele produse în același timp (unul după altul)?2021-09-02T21:07:07+03:00

Nu recomandăm utilizarea Love Bump și imediat a lui Mother & Child, însă le poți folosi alternativ – în zilele când simți că pielea are nevoie de hidratare ușoară poți aplica Uleiul Love Bump iar în zilele în care ai nevoie de hrănire intensă este recomandată aplicarea untului de corp Mother & Child. Poți folosi, de asemenea, o dată pe zi Uleiul de Corp (i.e. dimineața) și în aceeași zi Untul de Corp (i.e seara), respectând recomandarea noastră în privința cantității de produs (o cantitate redusă).

De ce Mother&Child nu are un miros foarte puternic?2021-09-02T21:02:32+03:00

În realizarea produselor Ommia noi nu folosim parfumuri sau arome artificiale, de aceea ele niciodată nu vor avea un miros puternic, pătrunzător, sintetic, cum au multe produse cosmetice de pe piață.  Fiind destinat femeilor însărcinate, care alăptează, mamelor sau bebelușilor, ”Mother & Child” are o aromă subtilă de cocos virgin, tocmai pentru că va fi utilizat de persoane sensibile, într-o etapă vulnerabilă și delicată a vieții lor, în care mirosurile puternice pot deranja sau irita.

Unde pot urmări coletul meu?2021-09-02T20:55:41+03:00

Ca și partener în livrarea produselor noastre, am ales să lucrăm cu echipa GLS România. În mod normal toate coletele ajung în maximum 48 de ore, oriunde în țară.

Pentru a ști în orice moment unde se află coletul tău de la OMMIA, poți accesa linkul alăturat https://gls-group.eu/RO/ro/primeste unde este necesar doar să introduci numărul de urmărire a comenzii pe care l-ai primit în mod automat prin email odată cu expedierea coletului.

În cât timp se livrează comanda mea?2021-09-02T20:56:50+03:00

Deoarece toate unturile noastre sunt produse artizanal, livrarea unei comenzi poate dura un pic mai mult decât daca ai fi cumpărat de la un retailer de cosmetice dar nu mai mult de 4 zile lucrătoare. Îndată ce untul tău OMMIA va fi gata de livrare, vei primi un email de confirmare.

De ce aș alege Ommia pentru îngrijirea pielii mele?2021-09-02T20:56:50+03:00

Pentru că îți iubești și respecți pielea atât de mult, încât decizi să nu îi oferi decât produse calitative, pure, naturale, fără parabeni, chimicale sau coloranți artificiali, fără uleiuri esențiale, fără alcool. Promisiunea noastră a fost să nu lăsăm niciun component toxic sau cu potențial alergen să atingă pielea ta sensibilă sau pielea vulnerabilă a bebelușului tău, așadar lista noastră de ingrediente este curată, iar formulările noastre sunt simple și eficiente. Pentru că avem sute de clienți care aleg Ommia lună de lună și sunt încântați de rezultatele vizibile cu ochiul liber. Pentru că nu facem rabat la calitate, responsabilitate, grijă și consecvență. Și, în final, pentru că după primele încercări, pielea ta hidratată va cere singură untul nostru de corp Ommia.

Ce au diferit produsele Ommia față de alte produse cosmetice de pe piață?2021-09-02T20:56:50+03:00

Unturile noastre de corp Ommia sunt formulate și preparate cu responsabilitate și atenție de o mică afacere de familie din România. Ingredientele noastre provin din culturi locale, de la mici producători autohtoni, sau de la furnizori străini care au fost aleși ”pe sprânceană” pentru produsele lor organice, pure și naturale. Ne-am propus ca întotdeauna să folosim ingrediente cât mai curate, ingredienți activi eficienți, dar blânzi, și să fim în permanentă vigilență pentru a ne asigura că produsele noastre vor fi mereu lipsite de compuși dăunători, aditivi periculoși și ingrediente cu potențial cancerigen sau alergen. Formulele noastre sunt aliniate celor mai recente cercetări științifice în domeniu și suntem în permanență atenți la studiile care apar, pentru a oferi mereu unturi fără parabeni, fără aditivi, fără compuși toxici, fără parfumuri artificiale și fără alcool. De asemenea, suntem o companie etică și ecologică, așa că folosim numai recipiente din sticlă și am decis să renunțăm la cutiile de produs clasice (pe care oricum toată lumea le aruncă imediat ce primește produsul). În plus, suntem printre puținii producători autohtoni ai unui unt artizanal destinat în exclusivitate mamei și bebelușului – untul nostru de corp ”Mother & Child” poate fi folosit pe pielea sen