Let’s Get Social #ommiaskincare

Este 3 dimineața. În jurul tău, o lume întreagă doarme, dar tu și micuțul vostru sunteți în lumea voastră. 💕

Sunt nopți întregi de nesomn și treziri dese. Știm că e obositor, dar timpul pentru odihnă va reveni. Acum, în acest moment, puiul de om are nevoie de tine!

Așadar, îmbrățișează-l puțin mai strâns, iubește-l un pic mai tare, pentru că știm că într-o zi, va fi ultima oară când va avea nevoie de tine exact așa.

Acesta este mesajul nostru pentru toate mamele trezite în mijlocul nopții. În fiecare trezire, veți găsi o putere extraordinară și o iubire care nu cunoaște limite. 💖🌙

#ommiacommunity #ommiaskincare #madeinromania #cremapentrugravide #cremabebelusi #ecofriendly #ingredientenaturale #cosmeticenaturale #dermatologie #rutinaskincare
...

18 6

De Dragobete iubim Românește, sărbătorim Românește! 🌟

Februarie este luna iubirii, iar la OMMIA celebrăm spiritul Dragobetelui într-un mod special! ❤️
Împreună, creăm momente magice și aducem un zâmbet pe fețele voastre cu o ofertă deosebită.

🎁 Începând de azi, 22 februarie, ora 21:00, și până pe 24 februarie, ora 21:00, beneficiați de o REDUCERE EXCLUSIVĂ de 20% la TOATE produsele noastre!

Fiecare comandă plasată în această perioadă va fi însoțită de un CADOU: BALSAMUL DE BUZE OMMIA! 💋 O mică atenție pentru a vă răsfăța buzele cu iubire și îngrijire.

Cum te bucuri de această oportunitate?
1. 🛍️ Explorează site-ul OMMIA și alege produsele tale preferate.
2. 🛒 Adaugă-le în coșul de cumpărături.
3. 🎉 Finalizează comanda, introducând codul promoțional IUBIRE pentru a beneficia de reducerea de 20% și de cadoul special.

Îmbrățișează magia iubirii autentice!

Cu drag și cu iubire,
Echipa OMMIA 🌹

#ommiacommunity #ommiaskincare #dragobete #iubesteromaneste #dragobete❤ #madeinromania #cremapentrugravide #cremabebelusi #ecofriendly #ingredientenaturale #cosmeticenaturale #dermatologie #rutinaskincare
...

243 12