RALUCA D.

Co-fondator & Project Manager

(omul care se ocupă de toate dar nu face nimic!)

Glumim, bineînțeles! Raluca este co-fondatoarea proiectului de suflet OMMIA. Persoana care se ocupă ca totul să funcționeze la cote maxime, cu bună dispoziție și să avem CELE MAI BUNE REZULTATE PENTRU VOI, comunitatea noastră!

Experiența de peste 9 ani în marketing și pasiunea ei pentru natural, pentru o viață all clean pe toate planurile, inclusiv pe partea de skincare, au determinat-o ca în 2015 să pună bazele, împreună cu partenerul ei, a tot ceea ce înseamnă OMMIA.

ÎN STAREA NATURALĂ, când nu se ocupă de partea de online, pe Raluca O GĂSIM ÎN ATELIER, continuând să facă ceea ce iubește mai mult!

VLAD B.

Co-fondator & Digital Marketing Guy

(sau motivul pentru care reclamele OMMIA vă urmăresc peste tot!)

Vlad este omul din umbră dacă îl putem numi așa. Omul care dirijează tot ce ține de CAMPANII PAID MARKETING ȘI FINANȚE.

Fire liberă și relaxată, intervine ocazional cu câte o glumă bună sau o STRATEGIE serioasă pe care noi, echipa o punem în aplicare pentru a OPTIMIZA ȘI PERFECȚIONA OMMIA!

Experiența de peste 9 ani în domeniu ne face să îl ascultăm, cel puțin ocazional! 😀

La fel ca și Raluca, atunci când nu își ocupă mintea cu finanțele, Vlad revine cu drag în atelier, locul de unde totul prinde cu adevărat viață la OMMIA!

Alexandra R.

Community Manager & Social Media Specialist

(sau fata cu emoția!)

Ne-am întâlnit în online, ne-a fost parteneră încă din primul an de existență a brandului, dar am simțit de atunci că între noi e ceva mai mult cum se spune. Alexandra s-a alăturat oficial echipei OMMIA de curând (Ehh, nu chiar de curând că suntem împreună de 9 luni deja), însă se simte ca și cum e aici de-o viață și a fost alegerea perfectă.

Ea este vocea caldă din spatele mesajelor pe care voi le primiți, este cea care se ocupă de fericirea întregului trib OMMIA, cea care face ca totul să se integreze vizual perfect, în așa fel încât EMOȚIA, PASIUNEA ȘI DEDICAREA din spatele OMMIA să fie transpuse cât mai bine posibil.

Firea creativă, dorința constantă de învățare și entuziasmul descoperit la Ale, ne fac să simțim că vom crește împreună pentru a continua SĂ VĂ OFERIM VOUĂ CELE MAI BUNE PRODUSE ȘI SERVICII la OMMIA.

Cătălina B.

Copywriter & Digital Marketing Strategist

(motivul pentru care ne spuneți că plângeți de emoție când ne citiți postările!)

Ea este vocea OMMIA, cea care scrie și scrie atât de frumos încât ne topim cu toții, că doar nah, are o experiență de peste 13 ani în domeniu și este fost jurnalist de televiziune.

Împreună dăm vibe-ul campaniilor noastre, împreună alegem cele mai bune STRATEGII DE LANSARE și METODE DE COMUNICARE, pentru ca MESAJUL OMMIA să poată fi transmis CÂT MAI CLAR către VOI.

Ne știm demult, am fost colegi înainte de OMMIA și am știut mereu că EA E OMMIA, împreună cu noi. Și este! 🙂

Mămică de doi, tare simpatică și empatică din fire, Cătălina atinge la OMMIA cele mai sensibile subiecte pentru femei, și ccalmează ele mai aprige controverse dar dezvăluie și cele mai incomfortabile adevăruri, pentru că da, NOI MIZĂM PE COMUNICARE, CONȘTIENTIZARE și TRANSPARENȚĂ A BDRANDULUI OMMIA.